VI HAR YOGA FÖR ALLA

YIN-YOGA

KUNDALINI-YOGA

ASHTANGAYOGA

YINYOGA

Yinyoga är ett perfekt komplement till fysisk träning då man jobbar med leder, skelett, energi, ligament och bindväv-fascia. Det är en lugn och meditativ yogaform där man stannar i 3-5 minuter i varje ställning för att öka mjukheten, elasticiteten och återhämtningen i kroppen. Den har också visat sig hjälpa vid ryggvärk, knä och nackproblem och framför allt med att landa en stund i en stressad och snabb livsstil.

 

ASHTANGAYOGA

Ashtangayoga definieras ofta som en idrottslig, fysisk och dynamisk form av yoga. Detta är utan tvivel sant om man tänker på hur krävande och imponerande övningen är och på att den ger ökad muskelstyrka, hälsa och livskraft. Ashtangayoga är dock mycket mer än en övning som tänjer och stärker kroppen.

Genom medveten andning, yogaövning, blickfokusering och koncentration kan man utveckla en god kroppskontroll, kontroll över sinnena och en medvetenhet om sitt inre. Enligt Sri K. Pattabhi Jois är Ashtangayoga en stig som leder oss till ”den ande som finns inom oss” eller vår verkliga natur.

 

KUNDALINIYOGA

Kundaliniyoga är en autentisk yogatradition som passar dig som söker efter en andlig disciplin. Yoga är mycket mer än bara fysiska kroppsställningar, yoga är ett medvetandetillstånd som man kan uppnå genom att använda olika tekniker som exempelvis kroppsställningar, andningsövningar och meditation. I kundaliniyoga betonas vikten av traditionen och länken tillbaka till de yogis som etablerade detta medvetandetillstånd

 

MORNINGYOGA

En mjuk morgon yogaflow där vi blandar balans och stärkande positioner med att tänja och riktigt sträcka ut kroppen. Vi avslutar med avslappning och meditation, skapar fokus och lugn inför dagens utmaningar.
Passar både som uppvärmning och nedvarvning, stretch efter morgonpasset eller bara ett härligt sätt att starta dagen.
Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av yoga, passar för alla!
Varmt välkommen!

 

MAILA OSS

info@sportscluboasen.se

Ring oss

Tel:0410-475 60

 

ADRESS

Karbingatan 2  231 66 Trelleborg

GÅ MED I VÅR FACEBOOKGRUPP

Dagliga uppdateringar görs i våran facebookgrupp