ÄNTLIGEN ÄR DET DAX ATT ANMÄLA SIG TILL VÅRENS FUNCTIONAL KIDS

Anmäl dig här..

FUNCTIONAL KIDS

FUNCTIONAL KIDS & TEENS PÅ SPORTS CLUB OASEN

 

Lek- och rörelseglädje för barn i vår box

 

På Sport Club Oasen gillar vi träning och rörelse.Extra roligt tycker vi att det är med funktionell och naturlig träning i grupp. Hösten 2016 lanserade vi funktionell gruppträning för våra barn och juniorer där vi fokuserar på naturlig och lärorik träning i lek form med utbildad och certifierad coach.

 

Vad går det ut på?

 

Först och främst går det ut att på att barnen ska ha roligt och finna glädje genom att få röra på sig, en glädje som barnen tar med sig hem efter träningen. Vi kommer att på ett pedagogiskt och säkert sätt att lära ut några av människans mest naturliga rörelser som barnen kommer att ha nytta av hela livet. Fokus ligger på rörelser med den egna kroppen och med hjälp av mycket enkla redskap och hjälpmedel.

 

* Träning för gymnastiska övningar som kullerbyttor, handstående, hjulningar, övningar i räck och ringar, grunder för lyft m.m

* Klättra, hoppa och landa säkert

* Hinderbanor av olika slag

* Vi använder redskap som bollar, pinnar, lådor, ringar, räcken, linor och mycket lätta skivstänger för de lite starkare kidsen

 

För vem passar detta?

 

Träningen passar alla barn, tjejer som killar, oavsett tidigare träningserfarenhet och lämpar sig bra för barn med mycket energi och som har svårt svårt att sitta still, såväl som för barn som fastnat och sitter stilla för mycket och som behöver röra på sig på ett lekfullt sätt.

Vi kör två grupper:6-9år & 10-14år Det inte är barnet/ungdomens ålder som är den avgörande faktorn för vilken grupp han eller hon deltar i. Den bygger till stor del på individuella egenskaper såsom smidighet, motorik och mognad och slutligen beslutas av coachen för att säkerställa att ditt barn är och får ut mesta möjliga av träningen.

När? Start vecka 5 söndagen den 3/2-2019

Grupper: 

6-9 år Söndagar kl.10:00

10-14år Söndagar kl.11:00

Pris?

699kr /termin betalas in på Bg: 5570-8028 efter att anmälan är bekräftad per telefon eller mail!

 

Var?

Boxen, 1:a våningen på Sports Club Oasen,  Karbingatan 2, 23166 Trelleborg

 

Information och anmälan:

För mer information mejla: malin@sportscluboasen.se

För anmälan och säkerställa plats:

http://sportscluboasen.kmpnj.se/funktional-kids

TONI TRAMPEVSKI

TONI TRAMPEVSKI

Coach i våran Box & Funktionalkidz tränare

Kära Functionalkids förälder

Åtagandet att våra barns framtid är en vacker, mödosam, otroligt nyanserad väg; jag som tränare är glad att du har valt just Functional kids att vara en del av den väg som har ändrat alla våra liv oändligt till det bättre. Hälsa, träning, gemenskap & glädje 🙂

Jag ser fram emot att lära känna er alla personligen och utbilda dina barn till det yttersta av min förmåga. Om du har några frågor, kommentarer, problem eller funderingar, tveka inte att få tag på mig efter en klass.

Med vänliga träningshälsningar / Toni

MAILA OSS

info@sportscluboasen.se

Ring oss

Tel:0410-475 60

 

ADRESS

Karbingatan 2  231 66 Trelleborg

GÅ MED I VÅR FACEBOOKGRUPP

Dagliga uppdateringar görs i våran facebookgrupp

Läs om vår ordning & sekretesspolicy
Läs mer..