WELLNESS PÅ OASEN

Wellness på Oasen erbjuder välgörande massage behandlingar för hela kroppen. I vår Oas vill vi ge dig en upplevelse utöver det vanliga. Vår kunniga medarbetare skapar en personligt anpassad massage behandling till dig utefter dina behov och önskemål. 

 

Kajsas Skönhet och Hälsa.

Jag är utbildad sjuksköterska samt injektionssköterska och har de sista åren arbetat inom läkemedelsindustrin. Det har gjort att jag verkligen sett över vilka produkter som jag vill arbeta med och tittat på säkerheten kring produkterna samt den vetenskapliga dokumentation som finns på dem. Det har gjort att jag valt att arbeta med Allergan och deras produkter Juvéderm (fillers) samt Vistabel (botox). Allergan är ett läkemedelsföretag som står för vetenskap, säkerhet och hög kvalitet.

Jag erbjuder behandlingar med muskelavslappnande medel Botox som används när man fått bekymmersrynka i pannan samt kråksparkar kring ögonen.

Fillers behandling för att skulptera läppar och ansikte tex kinder och de rynkor som man fått pga. hudens åldrande.

Juvéderm består av tre olika fillers som man använder på olika område i ansiktet. Juvéderm har ett längre behandlingsresultat, mindre svullnad efter injektionen samt att den lättare binder ihop sig med kroppens egna vävnader än andra preparat på marknaden vilket gör att man har en mindre risk för att få ”klumpar” av fillers. Du kan läsa mer på www.juvedermfillers.se

Vistabel är ett högkvalitativt och säkert botox.

Alla behandlingar startar med en konsultation där Du som kund och jag diskuterar vad du vill åstadkomma med behandlingen. Vi kommer även att prata om ditt hälsostatus så att du inte äter några mediciner eller har några sjukdomar som kan påverka behandlingen, fotograferar de område som vi valt ut för behandling.

Två till tre veckor efter behandlingen gör jag ett kostnadsfritt återbesök för att följa upp behandlingen.

 

Har ni frågor eller undringar så får ni gärna ta kontakt med mig eller stanna mig här på Oasen.

Välkommen

Ann Kajson Carlqvist ”Kajsa”

0736-737974

MAILA OSS

info@sportscluboasen.se

Ring oss

Tel:0410-475 60

 

ADRESS

Karbingatan 2  231 66 Trelleborg