TEAMBEATS

Start våren 2020

Sports Club Oasen är stolta att få presentera ett nytt träningskoncept TEAMBEATS.
Vi är redo att hjälpa dig att ta ta träningen till en ny nivå för att du ska få de resultat du söker.

EAMBEATS ger dig all träning du behöver på 45 minuter. I små grupper om max 16 personer guidas du av våra professionella coacher genom ett högintensivt intervallpass med fokus på både styrka och kondition. Med ett intuitivt pulsmätningssystem, dj-mixad musik och en modern träningsmiljö med SKILLRUN™, SKILLBIKE™, OMNIA och styrkeutrustning lyfts du mot de resultat du söker: Ökad syreupptagning, muskeltillväxt och maximal förbränning.

VI VILL ATT DU SKA LYCKAS

På TEAMBEATS guidas du av en personlig Coach. De har lång erfarenhet av att leda olika träningsformer och har en särskild TEAMBEATS-licens. Deras kompetens tillsammans med passens uppbyggnad säkerställer att du får individuell coaching och support på varje pass. De finns på plats 15 min före passet startar och 15 minuter efter för att coacha dig till de resultat du vill uppnå. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller atlet, din coach möter dig på din nivå.

Hård träning kräver hög energi. Musiken är skapad med ett enda syfte: ge DIG maximal energi genom hela passet. Miljön i lokalen har vi skapat med syfte att ge DIG energi. Allt för att DU ska ge så mycket energi under passet som DU kan.
Ju mer DU ger desto mer kommer DU få tillbaka i form av RESULTAT.

BRA ATT VETA OM TEAMBEATS

Innan du går på dit första TEAMBEATS pass behöver du

Skapa ett kostnadsfritt konto på Mywellness Cloud >>
Följ länken ovan för att göra det.
Efter det kan du börja samla MOVEs och mäta din träning på vår utrustning.

MAILA OSS

info@sportscluboasen.se

Ring oss

Tel:0410-475 60

 

ADRESS

Karbingatan 2  231 66 Trelleborg

GÅ MED I VÅR FACEBOOKGRUPP

Dagliga uppdateringar görs i våran facebookgrupp