KAJSAS SKÖNHET & HÄLSA

Ge dig själv ett naturligt och ungdomligare utseende.

En skonsam behandling mot tecken på åldrande med Juvéderm® ansiktsfillers.

När vi blir äldre återfuktas huden sämre och blir mindre elastisk. Som en följd av detta börjar huden visa tecken på åldrande. Juvederm®-fillers för ansiktet kan minska ålderstecken genom att ta bort rynkor och ge volym på ett diskret sätt. Återskapa ditt ungdomliga utseende med Juvederms® beprövade sortiment av fillers som älskas av miljoner människor över hela världen.

BEHANDLINGAR

Juvederm är en serie produkter för skönhetsbehandlingar av ansiktet. Juvederm reducerar effektivt finare linjer och rynkor, konturerar och skapar volym samt förbättrar hudens struktur och elasticitet

ÖPPET HUS 29/8-1/9

ÖPPET HUS 29/1-1/9
LÄPPAR & HAKA
KINDER & NÄSA

LÄPPAR & HAKA

Munnen är ofta i centrum för uppmärksamheten. Den är också särskilt utsatt för åldrandets effekter, både från sol och vind men också för att du använder den varje dag när du pratar och skrattar.

Juvederm kan användas för att återställa förlorad volym, reducera rynkor, förstärka konturer eller helt enkelt återställa deras fuktbalans.

 

KINDER & NÄSA

Med hjälp av Juvederm kan ditt ansikte återfå förlorad volym på ett försiktigt och naturligt sätt. Genom att återföra volymen till vissa delar av ansiktet kan du få ett mer ungdomligt utseende.

 

ÖGON & PANNA

Rynkor och linjer ger inte alltid särprägel åt ett ansikte – ibland ger de faktiskt motsatt intryck.

En behandling med Juvederm kan jämna ut oroslinjer och bekymmersrynkor och ge dina trötta ögon ett mjukt lyft för att åstadkomma det fräscha utseendet du vill ha.

Kajsas Skönhet och Hälsa.

Jag är utbildad sjuksköterska samt injektionssköterska och har de sista åren arbetat inom läkemedelsindustrin. Det har gjort att jag verkligen sett över vilka produkter som jag vill arbeta med och tittat på säkerheten kring produkterna samt den vetenskapliga dokumentation som finns på dem. Det har gjort att jag valt att arbeta med Allergan och deras produkter Juvéderm (fillers) samt Vistabel (botox). Allergan är ett läkemedelsföretag som står för vetenskap, säkerhet och hög kvalitet.

Jag erbjuder behandlingar med muskelavslappnande medel Botox som används när man fått bekymmersrynka i pannan samt kråksparkar kring ögonen.

Fillers behandling för att skulptera läppar och ansikte tex kinder och de rynkor som man fått pga. hudens åldrande.

Juvéderm består av tre olika fillers som man använder på olika område i ansiktet. Juvéderm har ett längre behandlingsresultat, mindre svullnad efter injektionen samt att den lättare binder ihop sig med kroppens egna vävnader än andra preparat på marknaden vilket gör att man har en mindre risk för att få ”klumpar” av fillers. Du kan läsa mer på www.juvedermfillers.se

Vistabel är ett högkvalitativt och säkert botox.

Alla behandlingar startar med en konsultation där Du som kund och jag diskuterar vad du vill åstadkomma med behandlingen. Vi kommer även att prata om ditt hälsostatus så att du inte äter några mediciner eller har några sjukdomar som kan påverka behandlingen, fotograferar de område som vi valt ut för behandling.

Två till tre veckor efter behandlingen gör jag ett kostnadsfritt återbesök för att följa upp behandlingen.

 

Har ni frågor eller undringar så får ni gärna ta kontakt med mig eller stanna mig här på Oasen.

Välkommen

Ann Kajson Carlqvist ”Kajsa”

0736-737974

 

 

MAILA OSS

info@sportscluboasen.se

Ring oss

Tel:0410-475 60

 

ADRESS

Karbingatan 2  231 66 Trelleborg