InBody.. Hur mår din kropp?

Boka info tid

INBODY-SCANNING

Din hälsa beror på mer än bara din vikt. En InBody vägning visar hur fördelningen av muskler, fett och vatten ser ut i din kropp ger en tydlig bild av hur kroppen mår. En InBody vägning kan hjälpa dig att styra din kost och träningsplan så att du når dina mål.

Din första mätning ger dig en nulägesanalys och efter några veckors träning kan du se dina resultat genom att mäta med InBody igen. 

HUR MÅR KROPPEN?

Mät din kroppssammansättning
InBody är vågen som mäter dig från insidan och som gör det möjligt för dig att se hur fördelningen av muskelmassa, fettprocent, visceralt fett, mineraler, proteiner och vätska ser ut i kroppen. Dessutom med ett resultatvärde på nästintill 100%. Vågen tar hänsyn till bra muskelmassa och ger dig ”rätt” värden utefter dina förutsättningar. Oavsett om du ska upp eller ner i vikt så får du även rekommenderat dagligt intag kalorimässigt.

Vad är vikt?
När du ställer dig på en våg och ser att du gått ner 1 kg, vad är det egentligen du har gått ner? 1 kg fett? Vätska? Muskler? Genom att analysera din vikt med kroppskomposition kommer du få en bättre förståelse för förändringar i din kropp på ett sätt som du kan följa ordentligt.

PRISER

1 mätning med PT utan konsultation 149 kr
Klippkort 6 gånger
375 kr (giltigt 12 månader)

INBODY MED PT-KONSULTATION

Vill du få hjälp med hur du ska ta dig vidare för att nå dina mål? Boka en InBody-vägning med PT-konsultation. Då får du en genomgående analys av dina värden och förslag på hur du kan träna och äta för att utvecklas i den riktning du vill. Kontakta den PT du vill träffa för att boka en InBody med PT-konsultation.

Boka din mätning här!

Vägning med PT-konsultation 525 kr

Du ska vara över 18 år för att göra en mätning med InBody. Personer med pacemaker ska inte göra InBody-mätning.

TEST VECKA

Vill du komma i gång med din träning? Som ny besökare bjuder vi gärna dig på en gästvecka!

VI ÄR ETT NYCKELGYM

Kom när du vill, som medlem ingår en tagg till vårt 24h gym!