TRELLEBORGS MEST KOMPETENTA FRISKVÅRDSANLÄGGNING

Vi levererar resultat & nöjda kunder

Benjamin Håkangård
39 år
Air Steward SAS

 

Tränade friidrott, fotboll och löpning i unga år, nu (elit) motionär! 😉

Sports Club Oasen, ett självklart val! 
Flyttade från Malmö till Trelleborg för ca 3 år sedan. Ville snabbt få igång träning och fick tips om Oasen av sambo och vänner. I många år har jag endast tränat på gym, dvs min trygghetszon. Instruktör Anette Fredlund fick mig att prova på ett av hennes pass och efter den gången var jag såld på gruppträning. För mig som nyinflyttad gav denna typ av träning, förutom ny motivation, också social gemenskap! 
Sports Club Oasen erbjuder ett varierat utbud av tränings möjligheter såsom Indoor 
Walking (IW), Boxning och Grit (Les Mills) med professionella inspirerande instruktörer. 
Personliga mål: 
Mitt arbete innebär resor i varierande tidszoner. Träning hjälper mig med uppbyggnad, återhämtning och eventuella sömnproblem. Några högt uppsatta mål har jag egentligen inte förutom att må bra. Brukar dock ” lägga in ” mentala formtoppar (målbilder) inför större internationella mästerskap såsom OS, Längd-VM och världscupspremiär.

När våra svenska hjältar är i toppform, vill jag också vara det! 😁

 

Må väl,

Benjamin.

 

Att trivas på Oasen är lätt.

– Man känner sig alltid välkommen
– Ägarna har alltid tid och stanna upp för en pratstund.
– Fantastiska instruktörer som alltid peppar.

– Jätte roliga pass.
(Det märks att Instruktörerna lägger ner mycket tid inför passen och inte
minst härlig musik.
– Trevliga lokaler
– Vi som går på passen peppar varandra.

 Vi tränar 3 gånger i veckan

– Måndagar  Bodysculpt  75 min för Anette
– Onsdagar  Cirkelträning 60 min + IW(spining)  30 min, båda för Kajsa
– Fredagar  Ominia 40-45 min Anette ( det bästa är fredags drinken som vi får efter träningen)

  Vårt mål med träning.

 – Må bättre och på dom fyra år vi tränar har verkligen gett resultat.
 – Social bit ( har lärt känna många fina medlemmar på Oasen några har blivit nära vänner)
 – Rutiner i vardagen som pensionärer.

Med glädje rekommenderar vi MER än gärna Sports Club Oasen
 det är Trelleborgs BÄSTA gym.

Christina o Reinhold Lindberg

 

Träning är verkligen min passion
Enda sedan jag var mycket ung har jag alltid brunnit för sport och idrottsaktiviteter, därav min yrkesinriktning som idrottslärare. Mitt jobb har gjort att jag kan förmedla min positiva inställning gentemot idrott och en aktiv livsstil till ungdomar i dagens samhälle.
Oasen är den plats där en helt ny sort av allsidig träning började för mig och jag kom tillbaka varje gång med ett lika stort leende på läpparna. Vare sig det var Zumba, Sh’bam, boxning eller crossfit så trivdes jag lika mycket på varje pass och för varje svettpärla som rann ner för min panna, blev leendet större.
Efter flera år av regelbunden träning på oasen, började jag känna att jag ville sätta högre mål för mig själv och för varje gång jag deltog i ett träningspass utmanade jag mig till fullo för ett så bra resultat som möjligt.
Att hålla sig till endast en sorts träning är inget jag någonsin skulle föredra. Istället skulle jag rekommendera, för både mig själv och alla andra där ute, att variera sin träning så mycket som möjligt.
Dansa lite zumba och kör lite bodybalance för att få till den där rörligheten, kör lite spinning för att få ett riktigt flås, träna crossfit för en så intensiv och tung träning som möjlig.
Alla dessa träningspass har gett mig så otroligt många olika fördelar i vardagslivet och i arbetslivet.

Om vi bortser från den fysiska fördelen med att vara medlem på oasen, kan jag även konstatera att det känns som ett andra hem. Alla trevliga människor och den underbara familjära stämningen kan inte ge något annat än ett leende på läpparna. Det blir som en liten frizon, bort från allt jobb och all stress, här har man roligt tillsammans och får samtidigt resultat. Enligt mig, finns det inget bättre.

 

Ghisoun Elmir

 

 

Daniel Steen
30 Jordsnurr

 

Bakgrund: 
Lic. Personlig tränare och Kostrådgivare. 
Styrketräning ca: 12år
Crossfit: 1 år.
Egen företagare och delägare av Enkelt Never Satisfied.
www.enkeltneversatisfied.se

 

Varför Oasen?

Oasen erbjuder möjligheter, lösningar och mängder av olika träningsformer. Oasen är det enda gymmet i Trelleborg som erbjuder precis allt.

Själv har jag under större delen av min karriär hållet till i gymmet bland maskiner och fria vikter.
Jag har dock tack vare Oasens mångsidighet även fått chansen att testa på pass så som Core, indoorWalking, Yoga, Funktionell träning, Mobilitetsträning med mera.

Jag har även det senaste året tagit steget utanför min egen box och in i Oasens box med Crossfit i siktet. En välkomnande plats med fantastiska instruktörer o otroligt mycket kärlek, svett och ryggdunk.

Jag har också en dotter på snart 5 jordsnurr som redan älskar Oasen och dess möjligheter. En energisprudlande Prinsessa som både dansar FunkyKidz och tränar Crossfit.

 

 

Vidga dina vyer, våga prova och Oasen hjälper dig att hitta hem.

 

Johan Melin

 

Jag känner mig alltid välkommen och är aldrig rädd för att fråga om olika pass, för ni på Sports Club Oasen svarar alltid vänligt och har stor kunskap om pass & träning.

 

Mitt mål hos Oasen är viktminskning och ökad ork genom att träna kondition blandat med styrketräning.

 

Med vänliga hälsningar

Johan

 

Jessica Fridlund, 31 år

BAKGRUND

Elitsimmare fram till jag var 16 år, därefter blev det fotboll. Jobbar som brandman. Tränar idag löpning, simning, cykling och crossfit. Har flertalet pallplatser i simning, löpning, hinderbana och triathlon, med bland annat VM-guld i hinderbana.

VARFÖR OASEN

Oasen erbjuder i princip allt! Inte bara olika träningsformer, utan även personlig hjälp med träning och kost. Dessutom är stämningen fantastisk! Personal och träningskompisar är alla glädjespridare, och det är en härlig blandning av ålder och personligheter. Men en sak har alla gemensamt: att pusha varandra i vått och torrt, oavsett om man är elitidrottare eller motionär.

Oasen erbjuder också aktiviteter för barn och har även ett dagis som mina barn tycker jättemycket om!

Jag älskar att man kan vidga vyerna och testa nytt på Oasen! Jag håller mest till på löppassen och i boxen, men har även haft möjlighet att testa på annat. Just mångsidigheten och, som tidigare nämnt, stämningen är några av anledningarna till att jag valt Oasen.

Ett val jag är väldigt stolt och glad över att jag har gjort.

Jag kan garantera att oavsett vad man vill träna och oavsett vilka mål man har så passar Oasen just DIG! Jag lämnar 2016 bakom mig med grymma resultat och siktar högt under 2017.

 Utan Oasen hade det inte varit möjligt! // Jessica

 

 

Annica Rosengren

Produktchef

Ahlsell Sverige AB

 

Efter 18 års uppehåll från gymträning tog jag upp det för 2 år sedan. Till en början för att få ordning på kroppen, gå ner några kilon och ja…”tighta till det” lite här och där. Nu, två år senare, är anledningen en helt annan. Nu tränar jag för att få den där härliga känslan som infinner sig efter ett träningspass. Inget kan slå det. Jag är glad. Jag mår bra. Jag orkar mer. Koncentrationen är bättre. Jag är nästan aldrig sjuk. Dessutom har jag fått en massa nya vänner på köpet! Träning på Oasen är socialt. Här finns alla typer av människor, allt från 15-åringar till pensionärer.

Mixen tilltalar mig. Det är inget ställe bara för de vältränade, även om de såklart också finns här.

Att Oasen erbjuder många pass är viktigt för mig. Då livsschemat är pressat är det en fördel att kunna välja allt från morgonpass innan jobbet, till sena kvällspass. På senare tid har jag även vågat mig ner i ”boxen”. Det är hur kul som helst, och inte alls så svårt och hårt som jag trodde i början. En lyx att kunna ha även det valet varje dag tycker jag. Den variation av pass som erbjuds är enastående.

Här finns något för alla.

Sist men inte minst – alla instruktörerna! De är så inspirerande och bra. Utan dem hade Oasen inte varit detsamma

//Annica

 

Kerstin heter jag!

50 år, mamma och nybliven mormor.

Jobbar som personlig assistent och hoppar in som vikarie i hemtjänstens

nattpatrull samt dyker upp på Entré (matbutik) ibland.

 

När jag är ledig tränar jag. Eller gullar med barnbarnet.

Jag är en triahtlet så en stor av del träningen läggs, utomhus men

mycket av min träning sker på Oasen. Jag har tränat här sedan starten

för här finns allt.

Oasen har många valmöjligheter, gym och crossfit för den som gillar

styrka, flera olika konditionspass, yoga och rörlighetspass för den som

behöver bli smidigare. En alldeles fantastisk bonus är alla nya vänner

jag fått här.

 

Jag tränar för att må bra, och det funkar!

Trots tuffa motgångar kunde jag tack vare träningen på Oasen ta mej

igenom IRONMAN Kalmar 2016.

Man behöver inte träna hårt alltid men eftersom det finns så mycket att

välja på, där alla kämpar på efter sin förmåga, kan man alltid hänga

med.

 

På Oasen kan alla trivas. Häng med du också!

 

Eva 50år

 Jag tränar för att må bra och för att orka bli gammal. Att det sen är skitskoj är ett stort plus!

 Jag har haft olika mål med min träning sedan jag började på Oasen.

De första åren vara det för att må bra och ha skoj. Mitt andra mål var att klara av Sydkustloppet innan jag fyllde 50. I bara farten bestämde jag mig för att även klara av ett Marathon samma år. Även detta innan min 50 års dag. Med tre dagar till godo klarade jag det!Det hade inte gått utan hjälp från Oasen och deras Anette.

Nästa mål är också ett maraton, denna gången under 5 timmar och innan min 51 års dag.

Jag tränar på Oasen för att det är som att komma hem. Härlig atmosfär, härliga och roliga människor, fantastisk personal, många och bra pass och ett toppen utbud i gymmet.

Alla är lika välkomna, alla är här på samma villkor.

Här finns allt!

 Eva Fransson

Spareparts Purchase

Sussie Svensson 56 år

Hej mitt namn är Sussi och är 56 år och jobbar som Usk på ett äldreboende.

Min träningsresa började på allvar för ca 3 år sen. Då fick jag diagnosen psoriasis atrit som är en reumatisk sjukdom. Jag fick då rådet av min sjukgymnast att börja träna och hålla igång kroppen för att stärka upp den. Då började jag på Oasen och har fortsatt sen dess. Oasen har ett brett forum när det gäller olika former av träning, för min del blev det Crossfit men även Indoorwalking och funktionell träning i alla dess former. Det har blivit en livsstil och jag trivs kanon på Oasen. Vill även rikta en eloge till våra duktiga instruktörer som jobbar på Oasen.

Mitt mål med min träning är att hålla igång min kropp så att sjukdomen håller sig i bakgrunden och att jag ”Sussi” är i fronten.

Puss o kram// Sussie

 

 

Lena

Mitt mål med min träning är att bygga styrka och kondition inför framtiden, en investering helt enkelt. Hitta en sund balans/ struktur mellan Träning – Mat – Sömn/ Vila.

På Oasen har jag hittat mitt ställe för träning. Oasen har allt…öppet från tidig morgon till sena kvällar och har många pass att välja på för allas behov. Framförallt är personalen fantastiska och oerhört kunniga.

Jag blir alltid väl bemött, en varm känsla att komma hit och jag har fått många nya fina vänner på köpet.

Just nu tränar jag IW tidigt på morgonen, magpass och ibland mixpasset.

Har även provat på yoga och aerobics.

/ Lena Richter  

 

 

 

Jag heter Jörgen Olsson, är 50 år och jobbar som Indoor Sales Manager på

Trelleborg Industri AB.

 

Jag började träna på Sports Club Oasen för drygt tio år sedan, och då främst styrketräning tre morgnar i veckan. Jag tränar gärna på morgonen, för då blir det gjort och jag kan inte hitta på någon bra ursäkt mer än att det är jobbigt att gå upp – men det är det ju även en timme senare.

För sex år sedan upptäckte jag yogan, och blev fast direkt. Nu skall det mycket till innan jag missar dessa pass på gymmet, det brukar bli två till tre pass i veckan.

För två år sedan tyckte jag det var dags att ta tag i min konditionsträning och började då gå på (IW) Indoor Walking passen på morgonen. Försöker nu komma igång och komplettera dessa med att springa några gånger i veckan.  Ett annat passar jag försöker hinna med är Core-passen, magen behöver ju också tränas 😉

Som du ser så ger träning, mersmak och det tack vare att Oasen har bra peppande instruktörer, och de andra som tränar här har inställningen att alla tränar utifrån sin förmåga och att all träning som blir av är bra träning. Jag trivs på Oasen då det känns ”hemtrevligt” i lokalerna, och har hög mysfaktor för att vara ett gym.

Mitt mål med min träning är att förlänga mitt ”bäst före datum”, kunna leva frisk och länge. Jag tränar tillsammans med min fru vilket gör att vi på så sätt får mer tid tillsammans än annars.

Hälsningar / Best regards

Jörgen Olsson

 Indoor sales manager

 Trelleborg Fluid Handling Solutions

Petra Elg

Jag tränar för att hålla, jag vill känna att min kropp är stark och träningen gör att jag känner mig tillfreds. Jag gillar omväxling och kombinerar därför styrketräning med yoga och konditionspass med styrke/ funktionella pass.

På Oasen finns utbudet att mixa träningen. Passen bjuder på omväxling och ledarna har en förmåga att se varje individ och pusha lite extra vilket passar mig bra!

Hälsning

Petra

Sofie Nilsson

 Jag valde att börja träna på oasen för att det verka vara ett gym med

stora möjligheter och många olika alternativ till träning

Mitt mål var att gå ner i vikt när jag börja träna. Dock var jag vilse

i träningen. Jag lyckades inte få några resultat, och jag förstod inte

varför. Det var då jag bestämde mig för att prova weight trainer och

där fick jag precis den inspiration och kunskap som jag letade efter.

 

Jag väljer gärna att träna gruppträning så som funktionell träning,

fitnessboxning, body combat och indoor walking. Jag har också valt att

ha PT-timmar med min coach i jämna mellanrum för att få mer

inspiration till min egenträning.

 

Med hjälp utav min coach hitta jag motivationen till att träna

regelbundet, men också motivationen till att ändra om min kost och

mitt tankesätt.

Att ändra mitt tankesätt har varit svårt, men jag har hela tiden känt otroligt stöd från min coach. Som fått mig att inse att allt går om man verkligen vill ”det sitter i huvudet”

 

 // Sofie

 

 

 

 

 

 

MAILA OSS

info@sportscluboasen.se

Ring oss

Tel:0410-475 60

 

ADRESS

Karbingatan 2  231 66 Trelleborg

GÅ MED I VÅR FACEBOOKGRUPP

Dagliga uppdateringar görs i våran facebookgrupp