MAXANTAL PÅ GYM! VIKTIGT MEDDELANDE ANG COVID19

OBS! Maxantal på gym, ny uppdaterad info 20201230!

 

Sports Club Oasen har haft en tydlig riktning genom pandemin – att skapa förutsättningar för en trygg träning för våra medlemmar och att skapa en trygg arbetsplats för våra medarbetare.

Vi införde redan i mitten på mars kraftfulla åtgärder för att åstadkomma detta genom att minska antalet besökare på våra pass, utökad städning, torkning av utrustning och kontaktytor, vi flyttade ut träning utomhus, virtuella pass, infört bokningssystem o.s.v. Vi har såklart noga följt och anpassat vår verksamhet hela tiden efter nya råd och rekommendationer från folkhälsomyndigheten och myndigheter.

Vårt utbud av pass anpassas ständigt då vi minskat de antal som erbjuds att delta på varje aktivitet. Det kan innebära extra pass och anpassningar i starttider, längd osv. Var uppmärksam på detta!

I och med nya skärpta rekommendationer som nu införts av regeringen, så är det inte mycket mer, än det vi redan gjort, som vi tillsammans behöver göra nu. Vi har i detta meddelande sammanfattat i de viktigaste åtgärder som vi redan infört, kommunicerat och de nya som vi infört och som gäller till och med 24 januari 2021.

· Nyhet! Max antal besökare på gymet, i boxen och på våra pass, ser Du i appen under bokningar. Vår personal följer antalet besökare och ser till att max antalet inte överskrids.

· Bokning gäller i Wondr till alla pass på Gymet Plan 3 och Boxen. Antalet platser är begränsade efter bedömning av träningens form, utrustning som används och hur man rör sig lokalen under passet – allt för att kunna hålla avstånd.

· Nyhet! Nu gäller även bokning av plats på fria gym delen och Open Gym i Boxen. Även här är antalet personer kraftigt begränsat för att kunna hålla avstånden. Vi har beräknat cirka 15-20 m2 golvyta beroende på lokal per person. Antalet aktuella bokningar när Du tänkt träna och om det finns lediga platser ser Du i Wondr appen.

· Planera Din träning till tider då det är mindre beläggning.

· Stanna hemma om Du eller närstående är krasslig – Testa dig om Du känner symptom

· Undvik trängsel i éntre och trapphus – Håll avstånd

· Ta trapporna – Låt hissen stå, måste du ta hissen, max 2 personer gäller.

· Byt om hemma, endast i undantagsfall, har vi öppet i omklädningsrum för de som av olika anledningar inte kan göra det. Bastun är tillsvidare avstängd.

· Dela inte utrustning med Din träningskompis – Det finns utrustning till alla så det räcker.

· Torka av utrustning – Före och Efter Du använt den.

· Tänk på handhygienen! Tvätta ofta och använt handsprit som finns runt om i lokalerna.

· Håll avstånd – Hela tiden! 2m gäller, de gula informations gubbar är där som en påminnelse.

Vi är otroligt stolta över all vår personal som på ett kreativt sätt anpassar och skapar trygga lösningar till en glädjefylld träningsmiljö och trygg arbetsplats. Vi vill ödmjukast tacka personal och alla våra medlemmar för att vi tillsammans tar ett ansvar. Låt oss fortsätta på samma väg Håll i – Håll ut – Håll avstånd

Önskar Er alla ett Gott slut och ett Gott Nytt och år.

Malin & Mika Sundholm

Uppdaterad info 201223

Bästa vänner!
I och med skärpta rekommendationer och efter vår riskanalys av antal besökare på gym så har vi för boxen satt Max antalet till 14 st för boxen.
För att hantera det så har gäller från och med nu att OG träning måste bokas i wondr i förväg. Tanken är ungefär som bokning av tvättstuga, man bokar in sig mellan klockan 11:00 till 13:00 och kör sitt pass, så länge det nu tar, mellan dessa tider. Och obligatorisk check-in när man kommer till boxen! Nu behöver vi inte längre använda chat appen för meddelanden om OG.
Samtidigt inför vi även nya bokningsregler
– Max 7 bokningar på en 7 dagars period, varav Max 3 på instruktörsledd Wod. Det här blir en utmaning då vi idag INTE kan göra den begräningen i systemet. Det blir Ert ansvar och omtanke om Era vänner att hantera det här snyggt och rättvist.
– Viktigt! Avboka om du inte kan komma! det kan du göra upp till en timme innan. Då ger du möjlighet för en reserv att hoppa in.
– Viktigt! I wondr appen, gå in under inställningar att du tillåter notiser till din telefon, då får du en notis om du är bokad, ändringar, att du fått en reservplats, andra viktiga meddelanden o.s.v
De nya restriktionerna är nödvändiga för att begränsa smittspridningen. Vi tillsammans på Oasen och K2 har sedan i våras tagit det på allvar och tagit ansvar med b.la. Stora begränsningar i antal deltagare, utomhus pass o.s.v. Det finns inga belägg att gym, rätt hanterat och med åtgärder på plats, skulle vara en miljö med smittspridning. Så även framgent gäller och att vi alla följer det som så många gånger redan sagts.
– stanna hemma om du, eller en närstående har symptom
– håll avstånd! Gäller överallt, i entré, på golvet och när ni rör er på plan
– håll hygien, händer och utrustning
– om möjligt, byt om hemma för att undvika trängsel i omklädningsrum
Vi tillsammans måste få det här att fungera, för vår egen och för våra nära och käras skull.
Malin & Mika och vår fantastiska personal Önskar Er en riktigt god jul!
PS. Kommentarer och förslag mottages gärna! Mail, pm eller telefon 0706043300 mottages gärna direkt till mig.

UPPDATERAD INFO 20201121

Bästa vänner,
Nu lägger vi den tredje veckan av särskilda rekommendationer i pandemin för Skåne län bakom oss. Hur det gått för samhället vill/kan jag inte uttala mig om, är ingen expert, men hur vi levt upp till rekommendationerna i boxen så kan det inte bli annat än MVG! Med kraftiga begränsningar i antal deltagare och ett yxigt boknings ”system” har Ni ställt upp och gjort det möjligt att hålla öppet. Så gott som fullbokat varje tillfälle och jag & Malin riktar ett stort tack till våra fantastiska instruktörer och medlemmar som gjort det möjligt, Tack!
Är mycket medveten att Ni alla vid något tillfälle blivit ”klämda” och Er träning inte riktigt blev som Ni planerade dagen innan eller på morgonen. Men ber om Ert fortsatta tålamod och förståelse för situationen som råder i samhället.
Nu går vi in nästa fas! Nu lägger regering och myndigheterna i nästa växel i kampen att begränsa smittspridningen, det är nödvändigt och måste göras för att hejda utvecklingen, bara och tugga i sig! Siffran 8 är normerande i samhället fram till jul. Det är Max 8 på allmänna- och offentliga sammankomster, det är Max 8 i ett sittande sällskap på restaurangen. Därför kommer även vi att införa nya begränsningar och anpassa vår verksamhet.
Från och med måndag så är det Max 8 personer som gäller på pass och 2 på OG under passen. Men vi kommer att öka antalet pass vissa dagar som Ni kan läsa längre ned. Förtydligar även några andra rekommendationer som jag hoppas Ni ställer upp på.
– Byt om hemma, om möjligt!
– Undvik trängsel i dörren och i bunkern
– in genom trapphuset eller gaveln, ut genom dörrarna på långsidorna. Enkeltrafik gäller i dörrar!
– Håll ett avstånd, 2 meter, hela tiden
– Fortsätt att hålla handhygien och torka av redskap, gärna före och absolut efter användning
– Dela inte på redskap med kompisen, med begränsat antal deltagare, så finns det grejer av det mesta för att alla ska kunna ha en egen, stång, viktplattor, bollar, mattor o.s.v
Nedan schema gäller fram till jul
Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag
Pass klockan 17:00 – 18:00 – 19:00
Fredag
16:30 och 17:30
Lördag
08:30 – 9:30 – 10:30
Regler för bokning
Jag hade hoppats att vi skulle få igång wondr tills idag, tyvärr kommer det att ta några dagar till i nästa vecka. När det sker och hur det fungerar kommer ingen av Er att missa, det kommer ut på Mail, sms och på våra hemsidor och sociala medier till Er. Men tills dess gäller:
– bokning som vanligt via Facebook
– OBS! Endast ETT namn per bokning. Innebär att Calle inte får göra en kommentar med 5 namn uppskrivna. Men Calle får göra 5 kommentarer efter varandra
– Om det endast är 4 eller färre bokade, kl 14:00 på ett pass till kvällen, ställs passet in. WOD:en är uppskriven av instruktören på tavlan så det går att köra den själv, men då öppnar vi upp lokalen för OG i hela lokalen.
– Max antalet i lokalen är fortsatt 14 personer på OG och här gäller eget ansvar att hålla avstånd, ett kvastskaft
Mycket medveten om det struliga med Facebook och kommentars fält o.s.v. men jobbar stenhårt på att snabbstarta wondr och det sker vilken dag som helst. Hittils har ni ställt upp och skött det här alldeles föredömligt på Facebook och K2 Chatten på Messenger
Om någon vill komma i kontakt med mig, med råd, synpunkter eller kommentarer eller vad som helst, så får Ni jättegärna kontakta mig direkt, mika@sportscluboasen.se eller telefon 070 6043300
Håll i – Håll igång – Håll ut – Håll avstånd och ta hand om er och varandra
Ha en skön helg
Mika & Malin och all vår fantastiska personal på Sports Club Oasen

Uppdaterad info 20201108

Bästa vänner,
vi har första veckan av särskilda rekommendationer i Corona tider bakom oss. Omedelbart när vi fick meddelandet att Skåne skärpt rekommendationerna agerade vi enligt bästa förmåga och redan dagen efter hade vi förändrat och anpassat vår verksamhet. Kortfattat går det ut på att – undvika trängsel / håll distans! Vi har kraftigt begränsat antal deltagare på våra inomhus pass – vi införde bokning till passen – och vi försöker få medlemmarna att i alla lägen undvika trängsel genom att t.ex byta om hemma och träna på tider då det normalt inte är så mycket folk på gymet.
Tack för Ert tålamod och att vi alla hjälps åt i denna svåra tid. Vi upplever inte att det är trängsel på vårt gym idag! Vi har på plan 3 ca 280 m2 i stora salen och begränsat antalet där till 22 personer, mer än 10 m2 per deltagare, i boxen har vi ca 400 m2 och Max 16 personer! Vår ventilation i boxen och plan 3 ger över 1000 liter luft i minuten! Tyvärr drogs ett antal ”branscher och miljöer” över samma kam, kollektiv trafik, restauranger, shopping center/butiker och gym. Men med de åtgärder vi infört – med Er hjälp och tålamod så undviker vi trängsel på vårt och ert gym. Och vi upplever inte att det är samma trängsel och risk för smittspridning på gymet idag som t.ex i butiker och i kollektiv trafiken.
Vi snabbinför vårt nya medlemssystem, wondr, i rekordfart för att ni på ett enkelt sätt ska kunna boka era pass via hemsidor och appen i telefon. Förhoppningsvis är vi igång i slutet på nästa vecka. Vi har ett nytt temporärt schema och den kan förändras från dag till dag beroende på omständigheter.
Nu, och en tid framåt så gäller – Håll ut – Håll avstånd – Handhygien – Stanna hemma om du känner dig minsta krasslig. Vi måste tillsammans begränsa smittspridningen i samhället!
Ha en fortsatt skön söndag kväll!
Mika & Malin med all vår personal

Uppdaterad info 20201027

Tyvärr fortsätter pandemin att påverka våra liv och samhället i allra högsta grad! Och tyvärr så ser det ut som det är på gång att eskalera och drabba oss ännu värre om vi inte tar ett gemensamt ansvar att bekämpa smittspridningen.
Idag tisdag, fick Skåne Län nya råd och rekommendationer som gäller till och med 17 november. För oss på Oasen och K2 betyder dessa råd och rekommendationer en hel del inskränkningar i verksamheten. Vi stänger INTE ner gymet men kommer att under perioden förändra vårt utbud och schema beträffande gruppträningspass inomhus. Distans och begränsning av nära social kontakter med andra personer gäller.
För imorgon onsdag, gäller att ALLA inomhus pass, i boxen och plan 3 ställs in. Vi kommer tillsammans med våra instruktörer planera och utforma nya former / pass för den kommande perioden som stöder bekämpningen av smittspridningen. Förhoppningsvis är vi igång med alternativen redan på torsdag. FMH var tydlig i sin presskonferens med att träning och friskvård är en del av att begränsa sjukdom vid en eventuell smitta och därmed viktigt att vi alla upprätthåller träningen.
I skrivande stund planerar personalen för träning utomhus imorgon onsdag och följ Oasen och K2 på sociala medier och hemsida för mer information om våra kommande pass.
Vi tar vårt samhälls ansvar, vi följer och anpassar vår verksamhet till de råd- och rekommendationer vi får från myndigheter.
Fortfarande är det tydliga enkla rekommendationer – Stanna hemma om du känner minsta symptom – Tvätta och sprita händerna – Håll avstånd till andra, minst ett kvastskaft i ALLA lägen – Undvik trängsel!
Ta hand om Er och varandra – på avstånd! Vi håller kontakten
Malin & Mika med all vår fantastiska personal!

 

UPPDATERAD INFORMATION Trelleborg 200325

Vi alla lever just nu i en unik och overklig situation. Många av oss har säkert någon i vår omedelbara närhet som är drabbad och kämpar. Och situationen förändras så gott som varje timme i hela världen. Vi på Oasen följer utvecklingen noggrant och följer regler, råd och rekommendationer från myndigheter och bransch förbund, då våra medlemmars och vår personals hälsa och välmående är vår mission med vår verksamhet och naturligtvis högsta prioritet.

Vi kommer fortsatt att hålla våra ordinarie gruppträningspass och dagis stängda på plan 3 och boxen, i ytterligare två veckor. Vi har utökat städningen och kontinuerligt torkar av kontaktytor, maskiner och utrustning. Vi har fått leveranser av handsprit och kommer under dagen skruva upp ett antal ”stationer” på gymet och boxen. Vi fick en större leverans av desinfektions sprit för att användas till att torka av med.

Folkhälsomyndigheten rekommenderar oss alla att vi fortsatt håller igång och tränar regelbundet. Oasen håller öppet som vanligt och vi har genomfört och planerat flertal utomhus pass och inomhus i mindre grupper. Våra underbara instruktörer sprudlar av kreativa idéer med allt ifrån live sända pass till varierande utomhus gym pass. Det ska vi fortsätta med och följ oss här på Facebook och schema på vår hemsida den närmaste tiden.

Vi ber alla att ta eget ansvar – Stanna hemma om du känner dig minsta krasslig – tvätta händer ofta och länge – använd handsprit – torka av utrustning och maskiner före och efter användning – håll ett socialt avstånd (märkligt nytt utryck som införts i samhället) på 2 meter – träna gärna in nya sätt att hälsa på varandra – ge inte upp, fortsätt att hålla igång för att må bättre, trots att det mesta ser mörkt ut just idag, men det kommer att bli ljust igen.

Sports Club Oasen fyller 20 år i år som lokalt småföretag i Trelleborg, för Trelleborgare. Det kommer vi att fira ordentligt och Ingen kommer att vilja missa den festen i höst och Du är bjuden! Vår personal kämpar för Er och vi ber/hoppas att Du är med oss även i dessa bistra tider.

Enormt stort Tack till er alla som uppmärksammar och uppskattar, på sociala medier och med blommor, det vi kämpar med och försöker att göra för Er. Det inspirerar och ger oss energi och glädje!

Hoppas Ni alla kan njuta av en fantastisk vårdag, önskar vi alla på Sports Club Oasen

VI ÄLSKAR TRÄNING

…och vi är säker på att du som medlem hos oss kommer göra det också. Läs mer om hur vi kan hjälpa dig att komma igång!

MISSA INTE DITT FAVORITPASS

Don’t miss a beat! Här hittar du schema över våra många olika klasser.

TRÄNA ÖVER HELA SVERIGE

Som medlem hos oss så kan du tack vare KlubbSverige Mobil träna på över 150 andra gym runt om i hela Sverige.

MAILA OSS

info@sportscluboasen.se

Ring oss

Tel:0410-475 60

ADRESS

Karbingatan 2  231 66 Trelleborg

GÅ MED I VÅR FACEBOOKGRUPP

Dagliga uppdateringar görs i våran facebookgrupp

Läs om vår sekretesspolicy
Läs mer..