VIKTIGT MEDDELANDE ANG CORONA VIRUSET

Ny uppdaterad info 20201027

Tyvärr fortsätter pandemin att påverka våra liv och samhället i allra högsta grad! Och tyvärr så ser det ut som det är på gång att eskalera och drabba oss ännu värre om vi inte tar ett gemensamt ansvar att bekämpa smittspridningen.
Idag tisdag, fick Skåne Län nya råd och rekommendationer som gäller till och med 17 november. För oss på Oasen och K2 betyder dessa råd och rekommendationer en hel del inskränkningar i verksamheten. Vi stänger INTE ner gymet men kommer att under perioden förändra vårt utbud och schema beträffande gruppträningspass inomhus. Distans och begränsning av nära social kontakter med andra personer gäller.
För imorgon onsdag, gäller att ALLA inomhus pass, i boxen och plan 3 ställs in. Vi kommer tillsammans med våra instruktörer planera och utforma nya former / pass för den kommande perioden som stöder bekämpningen av smittspridningen. Förhoppningsvis är vi igång med alternativen redan på torsdag. FMH var tydlig i sin presskonferens med att träning och friskvård är en del av att begränsa sjukdom vid en eventuell smitta och därmed viktigt att vi alla upprätthåller träningen.
I skrivande stund planerar personalen för träning utomhus imorgon onsdag och följ Oasen och K2 på sociala medier och hemsida för mer information om våra kommande pass.
Vi tar vårt samhälls ansvar, vi följer och anpassar vår verksamhet till de råd- och rekommendationer vi får från myndigheter.
Fortfarande är det tydliga enkla rekommendationer – Stanna hemma om du känner minsta symptom – Tvätta och sprita händerna – Håll avstånd till andra, minst ett kvastskaft i ALLA lägen – Undvik trängsel!
Ta hand om Er och varandra – på avstånd! Vi håller kontakten
Malin & Mika med all vår fantastiska personal!

UPPDATERAD INFORMATION Trelleborg 200325

Vi alla lever just nu i en unik och overklig situation. Många av oss har säkert någon i vår omedelbara närhet som är drabbad och kämpar. Och situationen förändras så gott som varje timme i hela världen. Vi på Oasen följer utvecklingen noggrant och följer regler, råd och rekommendationer från myndigheter och bransch förbund, då våra medlemmars och vår personals hälsa och välmående är vår mission med vår verksamhet och naturligtvis högsta prioritet.

Vi kommer fortsatt att hålla våra ordinarie gruppträningspass och dagis stängda på plan 3 och boxen, i ytterligare två veckor. Vi har utökat städningen och kontinuerligt torkar av kontaktytor, maskiner och utrustning. Vi har fått leveranser av handsprit och kommer under dagen skruva upp ett antal ”stationer” på gymet och boxen. Vi fick en större leverans av desinfektions sprit för att användas till att torka av med.

Folkhälsomyndigheten rekommenderar oss alla att vi fortsatt håller igång och tränar regelbundet. Oasen håller öppet som vanligt och vi har genomfört och planerat flertal utomhus pass och inomhus i mindre grupper. Våra underbara instruktörer sprudlar av kreativa idéer med allt ifrån live sända pass till varierande utomhus gym pass. Det ska vi fortsätta med och följ oss här på Facebook och schema på vår hemsida den närmaste tiden.

Vi ber alla att ta eget ansvar – Stanna hemma om du känner dig minsta krasslig – tvätta händer ofta och länge – använd handsprit – torka av utrustning och maskiner före och efter användning – håll ett socialt avstånd (märkligt nytt utryck som införts i samhället) på 2 meter – träna gärna in nya sätt att hälsa på varandra – ge inte upp, fortsätt att hålla igång för att må bättre, trots att det mesta ser mörkt ut just idag, men det kommer att bli ljust igen.

Sports Club Oasen fyller 20 år i år som lokalt småföretag i Trelleborg, för Trelleborgare. Det kommer vi att fira ordentligt och Ingen kommer att vilja missa den festen i höst och Du är bjuden! Vår personal kämpar för Er och vi ber/hoppas att Du är med oss även i dessa bistra tider.

Enormt stort Tack till er alla som uppmärksammar och uppskattar, på sociala medier och med blommor, det vi kämpar med och försöker att göra för Er. Det inspirerar och ger oss energi och glädje!

Hoppas Ni alla kan njuta av en fantastisk vårdag, önskar vi alla på Sports Club Oasen

VI ÄLSKAR TRÄNING

…och vi är säker på att du som medlem hos oss kommer göra det också. Läs mer om hur vi kan hjälpa dig att komma igång!

MISSA INTE DITT FAVORITPASS

Don’t miss a beat! Här hittar du schema över våra många olika klasser.

TRÄNA ÖVER HELA SVERIGE

Som medlem hos oss så kan du tack vare KlubbSverige Mobil träna på över 150 andra gym runt om i hela Sverige.

MAILA OSS

info@sportscluboasen.se

Ring oss

Tel:0410-475 60

ADRESS

Karbingatan 2  231 66 Trelleborg

GÅ MED I VÅR FACEBOOKGRUPP

Dagliga uppdateringar görs i våran facebookgrupp

Läs om vår sekretesspolicy
Läs mer..